Toimitusehdot

Verkkokaupan yleiset toimitusehdot

Hinnat
Foto-Björndahl Ky KB omistaman www.rastsstuskauppa.fi verkkokaupassa ovat näkyvissä normaali hinta ja tarjoushintoja.
Outlet hinnoilla olevista tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Virheellisestä tuotteesta on erikseen sovittava palautus tai vaihtooikeudesta
Ratsastuskauppa.fi pidättää oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti teknisistä syistä.
Jos hintakorjaus koskee tehtyä tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Verkkokaupasta tilattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutavat
Pankkien tilisiirto verkossa
Verkkokaupassa on käytössä Klarna palvelu, jonka kautta asiakkaat voivat maksaa tilauksen käyttämällä Klarnan maksuehtoja

Lasku
Yritysasiakas voi tilata verkkokaupasta tuotteita laskulla. Lasku toimitetaan asiakkaalle sähköpostilla.

Toimitus
Jos tilaus sisältää useampia eri tuotteita tai tuotteiden saatavuudessa on eroja, Ratsastuskauppa.fi saattaa postittaa tilatut tuotteet useammassa erässä.  Näistä laitamme etukäteen tiedon sähköpostiinne

Toimitustavat
Matkahuolto
Verkkokaupan tilaukset toimitetaan tilauksessa olevaan toimitusosoitteeseen tai lähimpään Matkahuollon noutopisteseen noudettavaksi. 
Noutopisteen toivomukset voi ilmoittaa lisätiedot kenttään

Posti

Verkkokaupan tilaukset toimitetaan tilauksessa olevaan toimitusosoitteeseen tai lähimpään Postin noutopisteseen noudettavaksi. 
Noutopisteen toivomukset voi ilmoittaa lisätiedot kenttään

Toimitus ulkomaille
Verkkokaupasta myytävien tuotteiden ulkomaille toimituksesta kannattaa huomioida korkeammat toimitusmaksut.

Tilausvahvistukset
Hyväksyttyään tilauksen asiakas saa näytölleen tilausvahvistuksen. Asiakas saa lisäksi sähköpostiinsa ilmoituksen tilauksen käsittelyyn ottamisesta, jos hänen sähköpostiosoitteensa on Ratsastuskauppa.fi käytettävissä.

Toimitusajat 
Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää.
Mikäli näissä on viivästystä ilmoitamme asiasta sähköpostilla.

Toimituskulut
Toimituskulut ovat tilauskohtaisia:
Jos asiakas ostaa verkkokaupasta tuotteita, joilla on eri toimituskulut, toimituskulut määräytyvät kalleimman luokan mukaan.
 
Palautusoikeus ja tilauksen peruutus
Palautusoikeus 
Ratsastuskauppa.fi verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä viiden (5) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tilauksen peruutuksesta pyydetään ottamaan yhteyttä Ratsastuskauppa.fi  puh 0405618222 tai info@ratsastuskauppa.fi Tuotteiden palautuksen voi tehdä alla olevaan osoitteeseen:
Foto-Björnndahl Ky/ ratsastuskauppa.fi
Laajalahdentie 114
67800 Kokkola

Tilauksen peruutuksen ja tuotteen palautuksen edellytyksenä on, että tuote on samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa ja että tuotteen palauttaminen tapahtuu viipymättä. Palautukseen tulee liittää lähetyksessä mukana ollut lasku/kuitti. 

Asiakas vastaa itse toimitus- ja palautuskuluista.
 
Reklamaatiot
Kaikki toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydetään tekemään viiden (5) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta  Foto-Björnndahl Ky/ ratsastuskauppa.fi
Laajalahdentie 114
67800 Kokkola sähköposti: info@ratsastuskauppa.fi Virheellinen tuote korvataan pääsääntöisesti toimittamalla virheetön tuote tilalle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kyseeseen voi tulla hinnan alennus tai kaupan purku.
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Tilauksen peruminen 
Asiakas voi perua tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Tilauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa
Foto-Björnndahl Ky/ ratsastuskauppa.fi
Laajalahdentie 114
67800 Kokkola sähköposti: info@ratsastuskauppa.fi

Asiakkaalle pyritään ilmoittamaan viipymättä sähköpostilla, mikäli toimitusajassa tapahtuu oleellisia muutoksia. Ennakkotilaustuotteet toimitetaan asiakkaalle sen jälkeen, kun tuote on valmistunut. Ennakkotilaustuotteet on verkkokaupassa merkitty maininnalla ”Ennakkotilaus”.

Ratsastuskauppa.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. 


Muuta 
Ratsastuskauppa.fi  ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Ratsastuskauppa.fi pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Ratsastuskauppa.fi ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat, mikäli niistä ei päästä sopimukseen, ratkaistaan Kokkolan käräjäoikeudessa.