Ratsastuskauppa.fi verkkokaupan ehdot ovat voimassa 1.3.2014 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Foto-Björndahl Ky Kb (0242834-2). Myymme tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät lain määräämän arvonlisäveron 10, 14 tai 24%. Tilauksen yhteydessä saat sähköpostiisi lähetyslistan, joka toimii myös kuittina ostoksesta. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan.

Foto-Björndahl Ky Kb pidättää oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin eikä vastaa verkkokaupan sivuilla mahdollisesti olevista virheellisistä hinta- tai varastotiedoista.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan välityksellä osoitteesta www.ratsastuskauppa.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit: Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusehdot

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Maksutavasta ja pankkiyhteyksistä riippuen postitukseen kuluu 1–4 arkipäivää laskun maksamisesta. Mikäli jokin tilaamasi tuote on loppunut varastostamme, ilmoitamme siitä viipymättä. Varaamme ja toimitamme tuotteen heti seuraavasta erästä. Lomien ja juhlapyhien aiheuttamista mahdollisista viiveistä ilmoitamme erikseen.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset maksikirjeinä tai postipaketteina. Tilausta voi seurata lähetystunnuksella.

Voit myös noutaa tilauksen myymälästämme osoitteesta Laajalahdentie 114 67800 Kokkola, jolloin emme peri posti- ja pakkauskuluja. Valitse tällöin toimitustavaksi ”nouto”. Tilaus on noudettavissa samana päivänä (aikaisintaan 2 tuntia tilauksen jälkeen). Pidämme tilauksen varattuna 10 arkipäivää tilauspäivästä, minkä jälkeen tilaus raukeaa, mikäli sitä ei ole noudettu. Toimitamme sovittaessa tuotteita myös postiennakolla.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita ja palautuksesta tulee ilmoittaa Foto-Björndahl Ky Kb:lle kirjallisesti joko sähköpostilla info@ratsastuskauppa.fi tai osoitteeseen Laajalahdentie 114 67800 Kokkola. Asiakas maksaa palautuksen postituskulut ellei toisin sovita.

Asiakas voi tehdä palautuksen samaan toimipisteeseen, mistä hän on lähetykset noutanut.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio Ratsastuskauppa.fi:n tilausvahvistuksesta tai lähetyslistasta.

Palautusosoite: Foto-Björndahl Ky Kb, Laajalahdentie 114, 67800 Kokkola.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk:n kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi noin 7 vrk:n sisällä palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä vialliset tuotteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@ratsastuskauppa.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio logistiikkayhtiöön (Matkahuolto tai Itella/Posti) sekä ilmoitettava Foto-Björndahl Ky Kb:lle (info@ratsastuskauppa.fi).

Muut ehdot

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Foto-Björndahl Ky Kb käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Ale ja outlet -tuotteet

ALE ja OUTLET -tuotteilla ei vaihto- tai palautusoikeutta.

Rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä:
Foto-Björndahl Ky Kb
Laajalahdentie 114
67800 KOKKOLA
Y-tunnus: 0242834-2

Rekisteriasioita hoitavat henkilöt:
Foto-Björndahl Ky Kb / Monica Björndahl
email: info@ratsastuskauppa.fi

Rekisterin nimi: Ratsastuskauppa.fi verkkokaupan asiakasrekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus: Ratsastuskauppa.fi:n asiakasrekisteriä ylläpidetään asiakkaiden tilausten käsittelyyn ja arkistoimiseen sekä asiakkuuksien hallintaan. Tietoja voidaan käyttää verkkopalveluihin liittyvissä tarkoituksissa markkinointiin sekä toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Ratsastuskauppa.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta rekisteritietoja eteenpäin eikä käytä niitä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

Rekisterin suojaus: Rekisteritietoihin pääsevät ainoastaan Foto-Björndahl Ky Kb:n henkilökuntaan kuuluvat henkilöt. Rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Rekisterin sisältämät tiedot / henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
– Tilaustiedot
– Asiakkaan etunimi
– Asiakkaan sukunimi
– Postiosoite
– Sähköpostiosoite
– Puhelinnumero
– Asiakkaan suostumus uutiskirjeen vastaanottamiseen

Rekisterin tietojen luovutus: Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille pyytämättä asiakkaan suostumusta.