Kaikki hevos-, hoito- ja ratsastustarvikkeet netistä

St Hippolyt Senior natur müsli

41.00 Sis alv

St Hippolyt Natur müsli Senior

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Erikoisrehu vanhemmille ja herkille hevosille sekä hevosille joiden on vaikea pitää kuntoa yllä tai joilla on tarvetta voimistavalle rehulle. Mineralisointi on sovitettu Pohjoismaiden maaperään

Koostumus

Ohrahiutale, leikattu alppiheinä, maissihiutale, leikattu sinimailanen (lucerna), sokeri- juurikkaan varsi, omenan puristusjäte, maissinjyvän alkio, vehnälese, omenasiirappi, täysjyväkaurahiutale, kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka, maissinjyvän alkio), pellavansiemen, kauralese, yrtit (piparminttu, korianteri, rosmariini, fenkoli), sokerijuu- rikaskuitu, öljysiemenet (pellava, auringonkukka, mustakumina (nigella)), viinirypäleen- siemenuute, kalsiumkarbonaatti, suola, vehnänjyvän alkio, oluthiiva, mallashiivauute (vierre), merileväjauhe, valkosipuli

Vaikutus

– stimuloi ruokahalua ja pureskelua (bioaktiiviset yrtit, mallaste u ohra- ja maissihiutale, leikattu kasvikuitu)

– helpottaa ruuansulatusta ja suojaa ikääntymiseen liittyviltä ongelmilta (valikoidut, hellävaroen käsitellyt raaka-aineet, yrtit, maissinjyvän alkio, vehnänjyvän alkio, oluthiiva, mallas, piimaa)

– edesauttaa hyvin toimivan lihaksiston ylläpitämistä (valikoidut aminohapot, E-vitamiini, viinirypäleensiemenuute)

– varmistaa vitamiinien ja kivennäisaineiden imeytyvyyden (luonnonmukaiset kivennäisaineet, luontaiset vitamiinit, tiivistettyinä)

– suojelee vatsan ja suoliston limakalvoja (pellavan- ja auringonkukansiemen, mustakuminan (nigellan) siemen, yrtit, kuivatut hedelmät, vaihtelevat kuidut)

Käyttö

150-200 g per 100 kg elopainoa päivittäin raakarehun ja/tai laidunruokinnan ohessa.   Päivittäinen annos Irish Mash® tai Glyx-Mash® tuotteita voi edesauttaa toimivaa suoliston bakteerikantaa ja tehokasta ruuan hyödyntämistä. Tarvittaessa lisäksi MicroVital®.

Paperisäkki 20 kg

1 litra n 650 g

Lisätiedot:

info@ratsastuskauppa.fi

Brand

St Hippolyt

MEIDÄN TAVOITE: RUOKKIA KUIN LUONTO ITSE Hevosen ja ihmisen välinen kumppanuus juontaa juurensa tuhansien vuosien taakse, ja se on edelleen yksi harvoista pysyvistä arvoista hektisessä ja materialistisessa maailmassa. Hevosenomistajana haluat, että eläimesi on terve, motivoitunut ja suorituskykyinen. Hevosen hyvinvoinnin ulkoisia merkkejä ovat kiiltävä karva, terve iho ja vahvat kaviot. Ratsastettavuus, oppimishalukkuus ja vakaus ovat muita tärkeitä näkökohtia. Kaikkiin näihin tekijöihin voidaan vaikuttaa yksilöllisesti mukautetulla ja räätälöidyllä ravinnolla.
Paino 20 kg

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.