Kaikki hevos-, hoito- ja ratsastustarvikkeet netistä

St Hippolyt Nutri Star

36.50 Sis alv

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Western hevosille, erityisesti lihasten kasvattamiseen ja toimintaan. Mysli sisältää korkealaatuista proteiinia ja sopii paitsi western hevosille myös nuorille koulute aville hevosille sekä heikkolihaksisille hevosille rodusta riippuma a

Koostumus

Ohrahiutale, leika u sinimailanen (lucerna), lämminilmakuiva u alppiheinä, omenan puristusjäte, maissihiutale, omenasiirappi, vehnälese, maissinjyvän alkio, sokerijuurik- kaan varsi, sokerijuurikaskuitu, viinirypäleenkuori, kauralese, öljysiemenet (pellava, auringonkukka, fenkoli, mustakumina (nigella)), täysjyväkaurahiutale, yrtit (piparmint- tu, korianteri, salvia, lipstikka, oregano, meirami), kylmäpuristetut öljyt (pellavan- ja auringonkukansiemen, maissinjyvän alkio), ohranjyvän alkio, viinirypäleensiemenuute, kalsiumkarbonaa i, suola, merileväjauhe, vehnänjyvän alkio, oluthiiva, valkosipuli

Vaikutus

– tukee lihasten toimintaa ja kasvua (proteiini, valikoidut aminohapot, luonnonmu- kaiset hivenaineet, antioksidantit)

– stabiloi ruuansulatusta ja stimuloi energiapitoisten rasvahappojen muodostumista (vaihtelevat kuidut, oluthiiva, mallas)

– takaa tasaisen energian vapautumisen ja stabiloi verensokeria (hitaasti vapautuva energia, kylmäpuriste u pellavan- ja auringonkukansiemenöljy)

– suojaa vatsan ja suoliston limakalvoja (vaihtelevat kuidut, pellavansiemen, yrtit, oluthiiva, mallas)

– vahvistaa suolistoperäistä vastustuskykyä (kuidut, hiivauute, yrtit)

Käy ö

300-600 g per 100 kg elopainoa päivi äin hyvän raakarehun/ruohon ohessa. Soveltuu western hevosille, urheiluhevosille, siitostammoille ja nuorille hevosille ratsu amisen yhteydessä. Lisääntynyt energian tarve voidaan täy ää antamalla lisäksi SuperCon- dition®, High Performer® tai Qelan® rehuja. Irish/Glyx Mash voi energian lisäämisen ohella edesau aa parempaa ruuan hyödyntämistä.

Paperisäkki 20 kg

1 litra n 600 g

Lisätiedot:

info@ratsastuskauppa.fi

Brand

St Hippolyt

MEIDÄN TAVOITE: RUOKKIA KUIN LUONTO ITSE Hevosen ja ihmisen välinen kumppanuus juontaa juurensa tuhansien vuosien taakse, ja se on edelleen yksi harvoista pysyvistä arvoista hektisessä ja materialistisessa maailmassa. Hevosenomistajana haluat, että eläimesi on terve, motivoitunut ja suorituskykyinen. Hevosen hyvinvoinnin ulkoisia merkkejä ovat kiiltävä karva, terve iho ja vahvat kaviot. Ratsastettavuus, oppimishalukkuus ja vakaus ovat muita tärkeitä näkökohtia. Kaikkiin näihin tekijöihin voidaan vaikuttaa yksilöllisesti mukautetulla ja räätälöidyllä ravinnolla.
Paino 20 kg

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.