Kaikki hevos-, hoito- ja ratsastustarvikkeet netistä

St Hippolyt Gemüse Kräuter-Mineralien Nordic kivennäinen

43.0092.00 Sis alv

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Gemüse-Kräuter-Mineralien® Nordic kivennäinen

Kivennäisainerehu, joka perustuu luonnolliseen leväkalkki karbonattiin ja sisältää kaikki tärkeät kivennäis- ja hivenaineet sekä vättämttömät aminohapot oikeassa suhteessa. Oikea kivennäisainerehu varmistaa oikein kohdennetun ja hevosen tarpeet kattvan mineraalien saannin lisäämättä samalla turhaa energiaa
Koostumus
Kalsiumkarbonatti, kalsiumvetyfosfatti (kivennäis), merileväjauhe, suola, porkkana, ohrahiutale, maissinjyvän alkio, omenan puristusjäte, magnesium- fumaratti, kylmäpuristetut öljyt (pellavan- ja auringonkukansiemen), yrtit (piparmittu, korianteri), öljypitoiset siemenet (pellava, auringonkukka, fenkoli, mustakumina (nigella)), oluthiiva, omenasiirappi, punajuuri, herneen valkuainen, kaurahiutale, hunaja
Vaikutus
– kaikenkattava vitamiini-/kivennäisainelisä kaikille hevostyypeille (laaja mineraalivalikoima, vättämttömät aminohapot, maissinjyvän alkio)
– hyvä imeytyvyys (kasviperäiset sidosaineet, luontaiset vitamiinit, maissin- jyvän alkio, oluthiiva, öljypitoiset siemenet, kylmäpuristetut öljyt)
– hyvä maku (kuivatut hedelmät, kasvi alkiot, omenan puristusjäte, omena- siirappi, vihannekset, yrtit)
– pelletit helppoon ruokintaan
Käyttö
Tasapainottamaan rehuannoksia suhteessa työn määrään, laatuun ja muuhun ruokintaan. Hyvin toimiva vitamiini-/kivennäisainelisä ’easy keepers’eille tai hevosille joita ruokitaan ainoastaan raakarehulla. 20-25 g per 100 kg elopainoa päivittäin hyvän raakarehun/ruohon ohessa. Tarvittaessa lisäksi viljaa, pellettejä, mysliä tai sinimailasta (lucernaa).
Koko:
Ämpäri 10 kg tai  paperisäkki 25 kg

Lisätiedot:

info@ratsastuskauppa.fi

Brand

St Hippolyt

MEIDÄN TAVOITE: RUOKKIA KUIN LUONTO ITSE Hevosen ja ihmisen välinen kumppanuus juontaa juurensa tuhansien vuosien taakse, ja se on edelleen yksi harvoista pysyvistä arvoista hektisessä ja materialistisessa maailmassa. Hevosenomistajana haluat, että eläimesi on terve, motivoitunut ja suorituskykyinen. Hevosen hyvinvoinnin ulkoisia merkkejä ovat kiiltävä karva, terve iho ja vahvat kaviot. Ratsastettavuus, oppimishalukkuus ja vakaus ovat muita tärkeitä näkökohtia. Kaikkiin näihin tekijöihin voidaan vaikuttaa yksilöllisesti mukautetulla ja räätälöidyllä ravinnolla.
Paino 25 kg
Koko

10 kg ämpäri, 25 kg säkki

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.