Kaikki hevos-, hoito- ja ratsastustarvikkeet netistä

MSM Eclipse

36.9068.00 Sis alv

Poista
Tuotetunnus (SKU): 5998 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Tuotemerkit: Brands

MSM (metyylisulfonyylimetaani) on täydennysrehu, joka ylläpitää mm. hevosen nivelten ja kavioiden hyvinvointia.
Se on orgaaninen rikki, joka on elimistössä luonnostaan esiintyvä yhdiste ja välttämätön kehon monissa eri toiminnoissa. MSM tukee solukalvojen joustavuutta ja läpäisykykyä ja näin edistää ravinteiden ja kuona-aineiden vapaampaa kulkua. Samanaikaisesti se varmistaa sidekudoksen terveyden ja tuottaa keholle raaka-ainetta sen luodessa uusia soluja.
MSM on myös osatekijänä kehon prosessissa joka korjaa ja uusii vahingoittuneita kudoksia ja elimiä. Puhtaassa muodossaan MSM on tuoksuton valkoinen kidemäinen aine, jolla on hiukan kitkerä maku. Kohtuullisina pitoisuuksina esiintyessään kehossa se auttaa varmistamaan kehon oikeanlaisen toiminnan mukaan lukien karvapeitteen
ja kavioiden hyvinvoinnin. Tämä täydennysrehu sopii kaikille hevosille ja etenkin kovassa valmennuksessa oleville kilpahevosille. Tukee erinomaisesti normaalia suuremmalla rasituksella olevien nivelten hyvinvointia ja liikkuvuutta. MSM auttaa ylläpitämään vanhenevien hevosten liikkuvuutta ja lihaksiston kuntoa.
Rikki on ratkaisevan tärkeä sidekudoksen terveydelle, joten MSM on erinomainen aine hoidettaessa niveltulehdusta ja muita nivelten vaivoja. Eclipse MSM on lääkeainelaatuista metyylisulfonyylimetaania, johon ei ole lisätty sidos-
eikä muita lisäaineita.
MSM:ää on vain vähäisessä määrin hevosille syötettävissä väkirehuissa ja heinässä. Hevosten ravintolähteet eivät kykene huolehtimaan hoidollisessa mielessä tarvittavasta MSM-tasosta. Eclipse MSM on valmistettu laboratoriovalvonnassa.
Ei sisällä dopingaineita. Selkeät annosteluohjeet löydät pakkauksen etiketistä.
Koostumus: MSM (metyylisulfonyylimetaani)
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 0%, raakarasva 0 %, tuhka 0,05 %, raakakuitu 0%, natrium 0%.

lisätiedot:
info@ratsastuskauppa.fi

Koko:

500g, 1 kg

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.