Kaikki hevos-, hoito- ja ratsastustarvikkeet netistä

Bioglucomin Eclipse

53.00 Sis alv

Poista
Tuotetunnus (SKU): 5998 Osasto: Avainsana tuotteelle

Bioglucomin Eclipse

Täydennysrehu nivelnesteen ja -rustojen hyvinvointiin sekä uusiutumiseen.

Bioglucomin on tarkoitettu ensisijaisesti urheiluhevosille joiden nivelet sekä nivelrustot joutuvat kovaan rasitukseen. Bioglucominissa lääkeainelaatua olevat glukosamiini, L-metioniini, kalsiumaskorbaatti sekä mangaani vaikuttavat nivelnesteeseen ja nivelrustoihin päivittäisen ravintoinjektion lailla. Nämä aineosat yhdessä Bioglucominin sisältämien imeytymistä edistävien inuliinin sekä oligofruktoosin kanssa edesauttavat nivelnesteen sekä nivelrustojen uusiutumista. Bioglucomin on päivittäinen lisäravinne nivelhyvinvoinnin ylläpitoon.

Glukosamiini on luonnostaan elimistössä esiintyvää rustokudosten uusiutumista ja hyvinvointia edistävää raaka-ainetta. Bioglucomin sopii myös nuorille hevosille ehkäisemään vammautumisriskiä ja vahvistamaan niveliä kasvuvaiheessa.

Tuotteen selkeät annosteluohjeet on merkitty pakkauksen etikettiin. Tuote ei sisällä dopingaineita. Koostumus: Glukosamiini HCI 47%, inuliini/oligofruktoosi.

Lisätty per kg/15 g: E 302 C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti) 20 g/30 mg, 3.1.1 metioniini 67 g/1000 mg, E 5 mangaani (mangaanisulfaatti) 8 g/120 mg.

Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 22%, hehkutusjäännös 1%, raakarasva ja raakaöljyt 0.1%, raakakuitu 0.1% ja natrium 0%.

 

Saatavana myös 2 kg ja 6 kg

 

lisätiedot

info@ratsastuskauppa.fi

Koko:

450g

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.